dilluns, 26 de novembre del 2012

UN MÓN A MILLORAR

Alumnes de 1r d'ESO han preparat els bons dies de la setmana passada i els d'aquesta entorn d'un tema concret, la pobresa.
La Queralt, la Emma, l'Hania, la Daniela, la Emma, en Ramon, la Clara, la Marta, l'Ariadna, la Roser, la Nora, la Clara, la Lidia i la Laura han passat per les aules per conscienciar als seus companys que, per molt que mirem a un altre costat, la pobresa existeix, i en molts casos, més aprop del que ens sembla. 



El Passat 17 d'octubre va ser el Dia Internacional contra la Pobresa.
NOMÉS a Catalunya hi ha un 29,5% de gent pobra i a la UE hi ha un 21,6% .
La nova pobresa desplaça a la franja de majors de 65 anys com la més castigada. Algunes de les dades més impactants estan reflectides en aquest mapa.




El 57% dels ciutadans ho tenen molt difícil per arribar a final de mes; el 39% de les famílies no poden permetre's ni una setmana de vacances a l'any i el 12,7% no té ni per posar la calefacció . El nombre de les famílies que viuen de lloguer s'ha disparat en cinc anys amb un 24% i, en la que els que no poden més són els avis, les pensions són avui més del que ingressa molta gent. Una societat amb fins 2.200.000 pobres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada